ساخت دیوار شیشه ای با اهداف مختلفی انجام می شود. به عنوان مثال برخی از افراد صرفا با هدف دکوراتیو دیوار شیشه ای را در منزل و یا محل کار خود نصب می کنند. منظور از دکوراتیو، نصب شیشه صرفا به جهت جنبه زیبایی آن است. به عنوان مثال قسمتی از محل کار و منزل خود را صرفا به دلیل جنبه های زیبایی با شیشه می پوشانند. یکی از نمونه های بارز ساخت دیوار شیشه ای دکوراتیو دیوارهای شیشه ای هستند که تا نیمه بالا آمده اند و طرح ها و مدل های گوناگون نیز برای جنبه های زیبایی شناخته بر روی آن ها حک شده است. اما نوع دیگر دیوار های شیشه ای از نوع کاربردی هستند و برای جداسازی قسمت های مختلف در یک محیط مورد استفاده قرار می گیرند. همچنین برخی از آن ها نه تنها به منظور جداسازی قسمت های مختلف محیط داخلی ساختمان، بلکه به منظور عایق سازی این قسمت ها در برابر صوت و حرارت نیز اجرا و نصب می شوند. پارتیشن های شیشه ای به شکل پارتیشن شیشه ای تک جداره، پارتیشن شیشه ای دوجداره و در بعضی شرایط چندجداره تولید و به فروش می رسند. دیوار شیشه ای در دو مدل گوناگون از جمله شیشه سکوریت یک لایه و دیوار شیشه ای دو لایه نصب می شود. برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با کارشناسان شهرپارتیشن در ارتباط باشید. ما نیز در ادامه در مورد ساخت دیوار شیشه های دوجداره و ویژگی ها و خصوصیات آن بیشتر صحبت کرده ایم. برای کسب اطلاعات تکمیلی در رابطه با پارتیشن های شیشه ای همچون پروفیل پارتیشن شیشه ای و همچنین اطلاع از قیمت دیوار شیشه ای ویلا می توانید با کارشناسان شهرپارتیشن در ارتباط باشید.
ساخت دیوار شیشه ای دوجداره چیست؟
منظور از دیوار شیشه های دوجداره دیواره شیشه ای است که از دو لایه شیشه تشکیل شده باشد. این دیوار شیشه ای عایق بسیار مقاومی در برابر حرارت و صدا است. به گونه ای که اگر شما در یک اتاق پوشیده شده با دیوار شیشه های دوجداره قرار بگیرید، قطعا هیچ سر و صدایی را نخواهید شنید و صدای شما نیز به بیرون از اتاق شیشه ای نخواهد رفت. این دیوار ها گزینه مناسبی برای جداسازی فضای داخلی یک محیط بسته هستند. از جمله دیگر ویژگی های بارز دیوار شیشه های دوجداره این است که سرمایش و گرمایش در محوطه داخلی این دیوارها به راحتی انجام می پذیرد و به دلیل اینکه عایق صوتی بسیار خوبی هستند، افراد می توانند با تمرکز بالا و بدون هیچ گونه مزاحمتی در داخل محوطه دیوار شیشه ای به کار خود رسیدگی کنند. البته تمامی موارد فوق به شرطی امکان پذیر خواهد بود که دیوار شیشه ای تا سقف بالا برود و به صورت کامل محوطه داخل خود را در بر بگیرد. اما در صورتی که این دیوار تا سقف بالا نرود و فقط متراژ محدودی را بپوشاند، قطعا نمی تواند عایق صوت و حرارت خوبی به شمار بیاید. همانطور که قبلا هم گفته ایم اغلب کسانی که با اهداف دکوراتیو از دیوار شیشه ای استفاده می کنند آن را تا نصفه بالا می آورند و اغلب دیوار شیشه ای را تا سقف ادامه نمی دهند. یکی دیگر از ویژگی های بارز دیوار شیشه ای قیمت آن است. دیوار شیشه ای دوجداره قیمت بسیار بالاتری نسبت به دیوارهای تک جداره دارد. تقریبا می توان گفت که قیمت نوع درجه یک و عالی شیشه دوجداره حدود دو برابر نسبت به یک دیوار تک جداره است. همچنین از لحاظ وزن نیز دیوار های شیشه دوجداره بسیار سنگین تر از دیوارهای تک جداره هستند. اما نحوه نصب آن ها در محل مورد نظر تقریبا شبیه یکدیگر است.
نصب دیوار شیشه ای
اگر بخواهیم در مورد مراحل اجرا و نصب دیوار شیشه ای دوجداره صحبت کنیم می توان به ترتیب موارد زیر را نام برد:
- برای نصب دیوار شیشه دوجداره باید در ابتدا شاسی کشی آهنی را انجام داد. شاسی کشی هم می تواند با استفاده از آهن، هم آلومینیوم و هم آهن با روکش استیل انجام شود.
- در مرحله دوم شیشه سکوریت با استفاده از پیچ و مهره به این شاسی و سپس به زمین متصل می شود.
- در مرحله سوم شیشه سکوریت با استفاده از لولا و دستگیره مجهز می شود.
- البته می توان با استفاده از تزئینات استیل جلوه های بسیار زیبا تری به دیواره شیشه ای نیز بخشید، که تمامی این ها بستگی به سلیقه افراد و مشتری دارد.
نکته مهمی که در مورد شیشه دوجداره باید حتما مد نظر داشته باشید این است که، نصب و جابجایی این شیشه ها به دلیل وزن بالایی که دارند کمی مشکل است. بنابراین تحت هیچ شرایطی خودتان به تنهایی اقدام به نصب و یا جابجا کردن این شیشه نکنید و از تکنسین متخصص این حوزه کمک بگیرید. زیرا امکان آسیب به شیشه حین جابجایی و یا نصب آن توسط افراد غیرمتخصص وجود دارد.